Abundant Life -järjestön uutisia

Chaim Beshefa / Abundant Life -järjestön uutiskirje, Kesä 2023

Anat ja Ishai Brenner

Rakkaat ystävät, Vuosi 2022 oli uskomaton vuosi Chaim Beshefa-järjestölle! Otimme uusia askelia eteenpäin, ja nyt voimme nähdä hedelmälliset tulokset. Mikään tästä ei olisi ollut mahdollista ilman jatkuvaa rukoustukeanne. Olemme niin kiitollisia ja lähetämme sydämelliset siunaukset jokaiselle teistä.

Toimisto
Siirtyminen uuteen toimistoomme on tuonut upean muutoksen palvelutyöhömme; pystymme nyt järjestämään henkilökunnan ja vapaaehtoisten kokouksia tässä tilassa. Voimme opiskella yhdessä ja kehittää kutsumustamme Chaim Beshefan kahdessa eri työmuodossa: Pro-Life ja Red Carpet -työssä.

Lisäksi meillä on ollut tilaisuus toivottaa jotkut teistä tervetulleiksi tänne. Kiitos, että vietit aikaa kanssamme, meillä oli todella hauskaa kanssasi!

Pro-Life
Toinen iso rukousvastaus on uusi Pro-life -koordinaattorimme, joka liittyi joukkoomme kesällä 2022. Kiitos Jumalalle! Apua saavien naisten määrä ja vauvantarvikkeiden jakelu on lisääntynyt. Odotamme innolla mitä Jumala on varannut meille vuodelle 2023.

Tamara: Vaikka Tamara kohtasi valtavia haasteita, hän teki rohkean päätöksen pitää vauvansa. Tämä valinta ei ollut helppo, kun otetaan huomioon hänen kuuden aikaisemman abortin historia ja hänen kärsimänsä pahoinpitely. Lisäksi hän menetti traagisesti isänsä raskauden aikana, mistä syystä hän tunsi itsensä hyvin yksinäiseksi. Koko tämän kriisin ajan ohjaajamme tarjosi horjumatonta tukea ja käveli hänen rinnallaan. Äskettäin Tamara synnytti arvokkaan pojan nimeltä Jonathan.

Morielin neljän raskauden aikana sekä hänen että vauvojen henki olivat jatkuvasti vaarassa. Jokaisessa raskaudessa oli pakko harkita lapsen aborttia äidin hyvinvoinnin turvaamiseksi. Moriel otti yhteyttä uuteen puhelin-neuvojaamme neljännen raskauden alkuvaiheessa (kun hän oli tullut raskaaksi ehkäisytoimenpiteistä huolimatta). Moriel päätti jatkaa raskautta, ja onneksi hän synnytti kauniin pojan nimeltä Gabriel.

Vered otti yhteyttä puhelin-neuvojaamme Sharonin alueella ja kertoi erilaisista haasteista, joita hän kohtasi elämässään. Hän oli tehnyt rohkean päätöksen lahjoittaa munuaisensa isälleen, ja samoihin aikoihin hänen sisarensa sai aivohalvauksen. Vered sai selville, että hän oli raskaana ja tunsi olonsa hämmentyneeksi eikä tiennyt mitä tehdä. Kahden viikon neuvonnan jälkeen Vered valitsi elämän! Tämän vuoden alussa hän synnytti kauniin tytön, nimeltä Naomi. Kaikista kokemistaan vaikeuksista huolimatta hänestä tuli elämän puolesta taistelija ja roolimalli monille.

Red Carpet -työ

Tammikuussa aloitimme toisen palvelutyöpäivän/viikko. Kaksi päivää viikossa palvelemme naisia Red Carpet -keskuksessa, josta he saavat ruokaa, mahdollisuuden suihkuun, hiustenleikkauksen, kynsienhoidon ja muut tukitoimet. Lisäksi kerran viikossa kierrämme heidän elinympäristössään kaduilla. Annamme heille pussilliset hygieniatuotteita, kun taas hoitajamme hoitaa heidän haavojaan ja vaihtaa puhtaat siteet. Nämä naiset ovat niin iloisia nähdessään meidät ja saadessaan jakaa elämäänsä kanssamme. He antavat meille mahdollisuuden rukoilla puolestaan ja rakastaa heitä.
Rukoilettehan Red Carpet -työn ja katutyön puolesta.

The Social Space -niminen järjestö, joka vastaanottaa hylättyjä rakennuksia hyväntekeväisyyskäyttöön, sai äskettäin omistukseensa Red Carpet -tilan yläpuolella olevat kolme kerrosta. He vierailivat meillä ja olivat syvästi liikuttuneita näkemästään. He päättivät anteliaasti tarjota meille varastotilan ja pienen toimiston Red Carpetille, kaikki ILMAISEKSI! Oli niin mahtavaa nähdä Herran työ. Olemme neljä vuotta yrittäneet alentaa veroja Tel Avivissa (ja saaneet kieltävän vastauksen), ja nyt saimmekin kaksi tilaa käytettäväksi ilmaiseksi! Tällä hetkellä tiloja remontoidaan tanskalaisten vapaaehtoisten avulla.

Julia, yksi haastavimmista kaduilla kohtaamistamme tapauksista, sai mahdollisuuden mennä kuntoutuskeskukseen. Hän kävi läpi pitkän tien, kohtasi takaiskuja, mutta myös nousi niiden yläpuolelle. Kolmen vuoden jälkeen hän kertoi meille hiljattain, että hänestä on tullut kuntoutuskeskuksen johtaja. Tämä on uskomaton todistus Jumalan ennallistamisvoimasta.

Dana, joka on transsukupuolinen, avasi sydäntään ja jakoi elämäkertansa kynsiteknikkomme Melissan kanssa. Oli niin hämmästyttävää nähdä hänen haavoittuvuutensa tämän keskustelun aikana. Seuraavana päivänä hän vieraili Red Carpet -keskuksessa, jossa meillä oli tilaisuus jakaa hänen kanssaan tarina profeetta Hooseasta ja Gomerista, kertoen Herran ehdottomasta rakkaudesta. Hän jopa alkoi lukea Francis Riversin kirjaa ”lunastava rakkaus”. Olemme kiitollisia hänen avoimuudestaan jakaa kanssamme ja kuunnella meitä.

Rauhaa teille kaikille,
Siunausta Anatilta ja tiimiltä

”Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.” Joh. 10:10


Voit tukea Abundant Life -järjestön työtä täällä

Lisää tietoa Anat ja Ishai Brennerin aloittamasta työsä löydät täältä