Tutustu vapaaehtoistyökohteisiimme

Tutustu vapaaehtoistyökohteisiimme

ALUT – National Israeli Society for Children and Adults with Autism

Israelin johtava järjestö autismin diagnosoinnissa, hoidossa ja tutkimuksessa. ALUT järjestössä yli 2 500 ammattitaitoista työntekijää palvelee yli 15 000 perhettä eri puolilla Israelia. Toimintamme keskittyy kolmeen pääalueeseen: tuetut asumispalvelut sekä kehittämistyö. Autismista kärsivien lasten ja aikuisten ja heidän perheidensä oikeuksien puolustaminen ja edistäminen sekä uuden autismin tutkimuksen edistäminen ja tiedon levittäminen. ALUT on Israelin suurin ja kattavin organisaatio, joka palvelee autististista väestöä. Ylläpidämme kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka perustuu tutkimukseen ja laajan kokemuksen kautta saatuun tietoon. Asumisyksiköitä on ympäri maata.

https://alutfriends.org/

Reuth Medical center

Reuth sairaala on kuntoutussairaala fyysisesti vammautuneille. Sairaala rekrytoi vapaaehtoisia kaikkialta maailmasta. Vapaaehtoiset integroituvat sairaalan arjen työhön, auttavat pyörätuolissa liikkuvien potilaiden kuljettamisessa sairaalaosastoille ja erilaisiin terapioihin, auttavat ruoan tarjoilussa, seuran pitämisessä ja kaiken tämän kautta he tuovat paljon lämpöä ja hyvää potilaille. Vapaaehtoistyön aikana kehittyy luottamuksellinen suhde potilaisiin, heidän perheisiinsä ja hoitohenkilökuntaan. Sairaala tarjoaa ulkomailta tulleille vapaaehtoisille majoitustilat sairaalan asuinalueella sekä perusruokakulut. Sairaalalle vapaaehtoiset ovat tärkeä osa sairaalan elämää ja vapaaehtoiset osallistuvat sairaalan henkilökunnan kanssa erityistapahtumiin, sairaalassa pidettäviin juhliin ja festivaaleihin. Sairaala sijaitsee Tel Avivssa.

https://www.reuth-mc.org.il/en/

Elwyn Israel

Vuonna 1991 perustettu Israel Elwyn tuetut asumispalvelut tarjoavat asumisjärjestelyjä ja tukea kehitysvammaisille henkilöille.  Asunnot sijaitsevat eri kaupunginosissa Jerusalemissa ja Herzliyassa, kussakin asunnossa on kahdesta kuuteen asukasta, joita tukevat ammattitaitoinen henkilöstö, koordinaattorit ja sosiaalityöntekijät.  Aamuaikoina asukkaat voivat työskennellä työmarkkinoilla tai osallistua työvoimakoulutukseen tai aikuisten päiväkeskuksiin oman mieltymyksensä mukaan. Iltapäivisin he osallistuvat valitsemaansa virkistystoimintaan. Joka vuosi asukkaat lähtevät lomalle Israeliin tai ulkomaille.  Ohjelman ensisijaisena tavoitteena on tarjota asukkaille työkaluja, jotka edistävät heidän osallisuuttaan yhteisössä yksilöllisten suunnitelmien avulla, jotka lisää heidän kykyään elää itsenäistä elämää tasavertaisesti.  Asukkaat käyttävät erilaisia ​​yhteisön resursseja, mukaan lukien virkistysohjelmia, terveyspalveluja ja paikallisia supermarketteja ja muita.

https://israelelwyn.org.il/