Israelin Ystävät ry

Vuonna 1908 perustettu Israelin Ystävät ry kuuluu maailman vanhimpiin Israelin ystävyysjärjestöihin. Yhdistyksemme toimii kristilliseltä pohjalta Israelin kansan hengelliseksi, henkiseksi ja aineelliseksi tukemiseksi. Yhdistys on yhteiskristillinen ja poliittisesti sitoutumaton, ja uskomme, että evankeliumi kuuluu myös juutalaisille.

Israelin Ystävät ry:n monipuolisen avustustoiminnan kohteina Israelissa ovat mm. messiaaniset seurakunnat, Syvännön raamattutyö, Dugit-lähetyskeskus sekä useita sosiaalisen työn avustuskohteita, kuten huostaanotettujen lasten- ja nuortenkoti sekä ilmaista hammashoitoa yhteiskunnan vähävaraisimmille ryhmille tarjoava klinikka.
Kaikki avustuskohteet löytyvät täältä

Israelin Ystävät ry:n kautta voi lähteä myös vapaaehtoistyöhön Israeliin! Yhdistys toimii yhteistyössä Israelin Työ- ja Sosiaaliministeriön kanssa, ja vapaaehtoistyötä on mm. lasten, nuorten, vanhusten ja vammaisten parissa.
Lisää tietoa vapaaehtoistyöstä

Kotimaan toimintaan kuuluvat messiaanisten ja arabikristittyjen pastoreiden, sekä muiden avustuskohteiden edustajien puhujakiertueet ympäri Suomea sekä kerran vuodessa järjestettävä konferenssi.

Tule mukaan tärkeään Israel-työhön liittymällä Israelin Ystävät ry:n jäseneksi tai tukemalla avustuskohteitamme!