Tiberiaksen Messiaanisen seurakunnan avustus

Keväinen tervehdys Tiberiaasta!
Punavuokot koristavat niittyjä ja mantelipuu aloittaa pian kukintansa.

Tiberiaassa on toiminut Messiaaninen seurakunta nimeltään Morning Star (aamutähti) vuodesta 1990 lähtien. Seurakunnan perustaja ja nykyinen Pastori, Claude Ezagouri, on monille Israelin ystäville ja Shalom-lehden lukijoille tuttu henkilö. Hän on vieraillut Suomessa useasti Israelin Ystävät ry:n toiminnanjohtaja Ilkka Vakkurin kutsusta. Pastori Claude Ezagourilla on selkeä näky ja opetus Messiaan kuningaskunnasta ja sen eteenpäin viemisestä.

Seurakunta on tähän asti kokoontunut Skottilaisen kirkon tiloissa, joka on käymässä pieneksi seurakunnan kasvaessa. He alkoivat rukoilla ja etsiä omia tiloja seurakunnalleen, ja Jumala vastasi antaen heille hyvän paikan aivan Tiberiaksen keskustasta. Rakennuksen muutostöissä sattui kuitenkin ikävä vastoinkäyminen; valittu urakoitsija osoittautuikin epärehelliseksi. Urakoitsija vaati suuria summia etukäteen mutta ei käyttänytkään annettuja varoja kohteeseen. Tämä on tyypillistä Israelissa, ja siksi projektien johtaminen pitäisi antaa aina ammattilaisten käsiin, jotka tuntevat nämä ”viidakon lait”.

Töiden valmiusaste on n. 70%, mutta työt etenevät todella hitaasti. Haastammekin kaikkia Israelin ystäviä tulemaan mukaan auttamaan heitä saamaan seurakuntarakennus valmiiksi. Hengellisesti vastus on kova, koska he ovat astumassa todella uskonnollisuuden ytimen keskelle. Siksi he myös tarvitsevat rukouksiamme, että voivat rohkeasti mennä eteenpäin ja kirkastaa Messiastaan.

Olemme myös esittäneet kutsun Suomalaisille vapaaehtoisille rakennusalan ammattilaisille, jotka tunnetusti ovat toteuttaneet monta hienoa Projektia Israelissa. Suomalaisille halukkaille rakentajille on varattuna majoitus Tiberiaassa.  Yhteydenotot voi osoittaa allekirjoittaneelle.

Seurakunta kiittää kaikkia Israelin ystäviä rukouksista ja taloudellisesta tuesta.

Shalom terveisin, Timo Laaksovuori

Voit lahjoittaa Morning Star seurakunnalle Israelin Ystävät ry:n keräystilin kautta:
FI41 5731 8220 0718 21. Kirjoita viestikenttään ”Morning Star”.