The Apple of His Eye Uutiskirje

The Apple of His Eye Russia – Uutiskirje maaliskuu 2015

Elämme vielä kun voimme…. Ehkä on outoa kuulla minun kaltaiseni optimistin sanovan näin. Ongelma on, että viimeisen 20 – 30:n vuoden aikana totuimme suhteellisen rauhalliseen ja ymmärrettävään maailmaan, joka oli siististi järjestetty omiin lokeroihinsa. Mutta maailma ei ole järjestettävissä lokeroihin, vaikka joskus niin ajattelemme. Terroriteot ympäri maailmaa, räjähdykset ja ammuskelut Lähi-idässä, ammuskelut Ranskassa ja Tšetšeniassa, islamilaisen valtion uhka, ja paljon muuta, tapahtuu parhaillaan maailmassa. Seuraan tätä kaikkea tuntien kauhua ja ahdistusta, kuten kuka tahansa normaali ihminen. Jos kuitenkin pyrimme katsomaan  tilannetta raamatullisesta näkökulmasta, niin ymmärrämme, että nämä asiat eivät ole vain outoja ja uskomattomia tapahtumia, vaan jotain mistä Raamattu puhuu melkein jokaisessa kirjassaan.

Kauheaa ei ole ainoastaan se, mitä on tapahtumassa, vaan myös se että olemme kadottaneet näkökyvyn maailman tapahtumiin ja omaan elämäämme. Tämä tarkoittaa ymmärrystä siitä, että Jumala on joka ikisen asian ja tapahtuman yläpuolella. Huolimatta siitä, miten tärkeää se on, vähitellen unohdamme, että elämämme on Jumalan käsissä. Siksi meidän ei tarvitse joutua paniikkiin maailman tapahtumien takia, vaan alkaa etsiä Hänen tahtoaan, ja kauhistelun sijaan alkaa saarnata Hänen pelastustaan ihmisille. Meidän ja muiden pelastus on riippuvainen Hänen armostaan, ja me saarnaamme tätä armoa, jonka nimi on Kristus.

Suoritimme ennen joulua toisen ”Open Your Hand” kampanjan Valko-Venäjällä. Nickolai Haskin ja vapaaehtoiset hänen seurakunnastaan jakoivat juutalaisvanhuksille yli 40 ruokapakettia. Tällä hetkellä lama on johtanut Valko-Venäjällä 30:n prosentin devalvaatioon, joka on vaikuttanut kulutustuotteiden hintojen nousuun, ja siten sosiaalisesti heikossa asemassa oleviin, etenkin vanhuksiin. Niinpä juutalaisvanhukset ottivat ruokapaketit ilolla vastaan. Tämä kampanja oli mahdollinen suomalaisten ja australialaisten ystäviemme avustuksen ansiosta.

Jokin aika sitten meiltä pyydettiin uutta Shalom-lehden numeroa. Helmikuussa aloimme valmistella uutta numeroa, jota on tarkoitus painaa 3000 kappaletta. Tässä numerossa suunnitelmissamme on julkaista materiaalia ja todistuksia Jeesuksesta, sekä artikkeleita Raamatusta ja Israelista. Pyydämme rukoustanne ja tukeanne uuden lehden puolesta, sillä meillä ei ole tähän vielä rahoitusta. Tuodaan tämä työmuoto ja koko työmme Jumalalle, joka on kaiken hyvän lähde.

Teidän Jeesuksessa,
Pastori Alexey Shepelev

email: applerus@yandex.ru
skype: applerus
www.mashiah.info