Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Juventus Petrulis puhujakiertueella 28.2.23 – 5.3.23

28 helmi - 5 maalis

Evankelista Juventus Petrulis Berliinistä puhujakiertueella yhdessä toiminnanjohtaja Ilkka Vakkurin kanssa 28.2. – 5.3.2023.

Juventus Petrulis

28.2. Ti. klo 18.00 Humppilan seurakuntatalo, Kirkkopellontie 1

1.3. Ke. klo 17.30 Jämsä, Kustaankoto, Lindemaninkatu 1

2.3. To. klo 18.00 Joensuu, Rantakylän kirkon takahuone, Rantakylänkatu 2

3.3. Pe. klo 18.00 Polvijärven Seurakuntatalo, Pappilantie 1

4.3. La. klo 14.00 Pieksämäen Helluntaiseurakunta, Savontie 61

5.3. Su. klo 18.00 Kajaanin Helluntaiseurakunta, Savonkatu 17

 

Juventus Petrulis kasvoi Liettuassa ateistisessa kodissa ja ympäristössä. Kaksi päivää ennen muuttoa Israeliin hän tuli kuitenkin uskoon Tallinnan Vanhassa kaupungissa pidetyssä evankelioimiskampanjassa.

Israelissa Juventus liittyi Kehilat HaMaayan seurakuntaan, jossa hän sai kasvaa hengellisesti ja koki Jumalan kutsuvan häntä täysiaikaiseen hengelliseen työhön. Hän alkoi opiskella hepreaa King of Kings raamattukoulussa (nykyisin Israel College of the Bible) Jaffassa vuonna 1992 ja valmistui maisteriksi vuonna 1996. Vuosien varrella Juventus palveli Kehilat Hamaaayan -seurakunnan vanhimmistossa, on johtanut useita evankelioimisryhmiä ja saanut todistaa kuinka israelilaisia on tullut uskoon. Hän on palvellut National Evangelism -komiteassa 30 vuoden ajan.

Vuonna 2014 Juventus muutti Berliiniin yhdessä vaimonsa Danielan ja kolmen poikansa kanssa tarkoituksenaan palvella siellä asuvia israelilaisia. Elokuussa 2020 he aloittivat yhdessä ystäväporukan kanssa voittoa tavoittelemattoman järjestön ”Berlin Israel Connect e.V.”.  Tämä antaa heille mahdollisuuden tehdä laillisesti ja vapaammin palvelutyötä israelilaisten keskuudessa,  sekä rakentaa siltaa juutalaisten ja saksalaisten välillä niin tuskallisen menneisyyden vuoksi: ”Tuokoon Jumala tulevaisuuden ennalleenasettamisen sinne, missä tuho kerran kylvettiin, elävän uskon kautta Messiaaseen”.

Juventuksen ryhmä tekee katuevankelioimistyötä, tarjoaa sapattiaterioita, jonka yhteyessä keskustellaan Jumalasta, järjestää erilaisia tapahtumia, opettaa Raamattua hepreankielellä sekä auttavat yksityishenkilöitä eri elämäntilanteissa. Ylipäätään tavoitteena on rakentaa yhteisöä, joka on avoin Jeesukselle. He osallistuvat myös antisemitismin vastaisiin mielenosoituksiin, osallistuvat israelilaisten tapahtumiin ja rakantavat yhteyksiä ja suhteita hepreaa puhuvien kanssa.

Berliini (Florian Wehde, Unsplash)

Tiedot

Alkaa:
28 helmi
Loppuu:
5 maalis
Tapahtumaluokka: