Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ariel Rascovsky Beit Singer -lastenkodista kiertueella toiminnanjohtaja Ilkka Vakkurin kanssa

1 maalis 2022 - 8 maalis 2022

 

Ti 1.3. klo 18.00 Paimio Mikaelintalo, Pyölintie 3

Ke 2.3. klo 17.00 Alavus, Vesitornin toimitilat, Vesitornintie 1

To 3.3. klo 18.00 Kauhava, Evl.seurakunta, Kirkkotie 3 B

Pe 4.3. klo 18.00 Raahe Helluntaisrk, Reiponkatu 40

Su 6.3. klo 17.00 Seinäjoki, srk.keskus, Koulukatu 24

Ti 8.3. klo 18.00 Humppilan seurakuntatalo, Kirkkopellontie 1

 

Beit Singer -lastenkodissa asuu vaikeista perhetilanteista tulevia eri-ikäisiä lapsia. Ariel Rascovsky liittyi Beit Singeriin 1998 suorittamalla vuoden pituisen asevelvollisuuteen kuuluvan vapaaehtoistyöohjelman. Tämä vuosi venyi kahdeksi vuodeksi, joiden aikana hän perusti ja kehitti koulutus- ja terapiakäyttöön tarkoitetun kotieläintarhan lastenkodin alueelle. Vuosien aikana eläintarha on kehittynyt ja erikoistunut eläinavusteiseen terapiaan.

Seuraavina vuosina Ariel osallistui pienempiä lapsia ohjaavan henkilökunnan kouluttamiseen ja johtamiseen. Arielista tuli myös valvoja vapaaehtoistyöntekijöille, jotka suorittivat asevelvollisuuteen kuuluvaa vapaaehtoistyön vuottaan Beit Singerissä.

Vuonna 2002 Ariel sai koulutuksen eläinavusteisen terapian terapeutiksi ja alkoi hoitaa lapsia lastenkodissa. Kaikkien työvuosiensa aikana Beit Singerissä, Ariel on toiminut koulutus- ja terapiakäyttöön tarkoitetun kotieläintarhan johtajana. Tälläkin hetkellä vapaaehtoistyöntekijät ja terapeutit käyttävät eläintarhaa avuksi työssään.

Vuodesta 2007 lähtien Ariel on valvonut Beit Singerille tulevia lahjoituksia sekä hoitanut suhteita eri yhteisöihin Israelissa ja ulkomailla. Suomalaiset tukijat ovat vuosien varrella auttaneet parantamaan ja kehittämään useita Beit Singerin projekteja.

 

Ariel Rascovsky esittelee Beit Singeriä:

Tiedot

Alkaa:
1 maalis 2022
Loppuu:
8 maalis 2022
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Israelin Ystävät ry