Keymedia tavoittaa juutalaisia, muslimeja ja kristittyjä

Israelissa sijaitseva Kulttuuri- ja taidekeskus Keymedia on voittoa tavoittelematon kristillinen järjestö. Keymedia koostuu seitsemästä kristitystä uskovasta, joista yksi on Kamil Dow. Kamil tuli uskoon vuonna 1978 ja hän on palvellut Herraa opettamalla Jumalan sanaa Bethel-kirkossa Haifassa sekä toimimalla Karmel-vuorella sijaitsevan Grace and Truth (armo ja totuus) –seurakunnan pastorina. Kamil opetti 35 vuotta Pyhän Johanneksen koulussa Haifassa raamattua, taidetta ja matematiikkaa. Hän on myös kalligrafia-taiteilija. Kamililla ja hänen suomalaisella vaimollaan, Mirjalla, oli sydämellään näky alueensa ihmisten tavoittamisesta pelastuksen sanomalla. He rukoilivat asian puolesta yli vuoden, kunnes Herra avasi heille oven.

Keymedia on voittoa tavoittelemattoman järjestö ja sen tarkoituksena on levittää Jumalan sanaa epäsuorasti taiteen, koulutus- ja sosiaalisten aktiviteettien kautta. Näiden työmuotojen ansiosta Keymedia tavoittaa juutalaisia, kristittyjä ja muslimeja, ja saarnaa samalla Jumalan sanaa; Herramme Jeesuksen rakkautta, ja pelastusta, jonka he voivat saada Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta. Näihin tavoittaviin aktiviteetteihin kuuluvat piirtäminen, kalligrafia ja Raamatun opiskelu.

Keymedia on aloittanut projektin sekä juutalaisissa- että arabikouluissa, vahvistaakseen arabien ja juutalaisten rauhaisaa yhteiseloa Haifassa. Ideana on tuoda yhteen juutalaisten- ja arabikoulujen lapset kalligrafia-kursseilla. Kamil opettaa lapsia, ja he työskentelevät yhdessä luoden kalligrafia-maalauksia, joissa käytetään sekä hepreankielistä että arabinkielistä tekstiä. Kurssin lopuksi Keymedia järjestää lasten töistä taidenäyttelyn. Lapset, heidän vanhempansa ja opettajansa osallistuvat näyttelyn avajaisiin. Yksi tällainen kurssi maksaa 7000 $. Tämän kurssin kautta voimme ylistää Jumalan nimeä ja tavoittaa monia ihmisiä yhtä aikaa.

Jos haluat tukea tätä työtä taloudellisesti, voit lahjoittaa Keymedialle Israelin Ystävät ry:n keräystilin kautta. Tilinumero on FI 41 5731 8220 0718 21. Käytä viitenumeroa 26000 tai kirjoita viestikenttään ”Keymedia”.

Kiitos jo etukäteen tuestasi. Pidäthän meidät ja tämän palvelumuodon rukouksissasi. Siunatkoon Herra sinua ylenpalttisesti.

Jumala sinua siunatkoon,
Keymedia – Kulttuuri ja taidekeskus

P.O.Box 6399, Haifa 3106301, Israel
Sähköposti: k.media.carmel@gmail.com