Abundant Life, Kesän uutiskirje

Hyvät ystävät,

Kun kirjoitamme tätä kirjettä, sota jatkuu täällä Israelissa. Kunnioitimme äskettäin muistopäivänä niitä sotilaita, jotka ovat kaatuneet nykypäivän Israelin 76 vuoden aikana. Kiitämme teitä kaikkia uskollisista rukouksistanne tänä kauheana ja erittäin vaikeana aikana.

Normaalia elämää sota-aikana

Sodankin aikana yritämme ylläpitää normaalia. Jatkamme Israelin rikkinäisten naisten palvelemista. Kadulla elävät naiset eivät ole kokeneet niin paljon muutoksia kuin me muut, koska he etsivät edelleen seuraavaa huumeannostaan, seuraavaa ateriaansa ja apua välittömiin tarpeisiinsa. Koska heidän maailmansa on jo rikki, he eivät tunne ympärillään tapahtunutta äärimmäistä traumaa, joka on repinyt kansakunnan sydämet. Jopa silloin, kun Tel Avivia ammuttiin raketeilla, naiset jatkoivat ”normaalia” elämäänsä.

Red Carpet -työ

Miri lähti Red Carpetilta ja näytti siltä, ​​että hän oli syvissä ajatuksissa. Astuessaan ulos ovesta, hän puhui itsekseen hämmästyneenä: ”He ruokkivat nälkäisiä ja pukevat alastomia”. Hän sanoi myös minulle eräänä päivänä: ”Tulin luoksenne orjana ja nyt menen ulos kuningattarena.”

Sara tuli juuri suihkusta. Hän näytti niin puhtaalta ja iloiselta. ”Miltä sinusta tuntuu?”, kysyin Saralta. ”Joskus suihku on kuin uudestisyntyminen, tunnen oloni niin uudeksi”. Tämä on se, mitä haluamme heidän tuntevan. Haluamme nähdä heidän siirtyvän pois orjuudesta ja uhrin osasta ja saada heidät tuntemaan itsensä kuningattariksi.

Dalian paratuminen

Dalialla, jonka poikaystävä hakkasi häntä, oli kipua kädessään ja käsivarressaan. Istuessaan manikyyrihoitoaan varten hän pyysi rukousta. Lora ja Melissa rukoilivat hänen paranemistaan, ja Dalia koki täydellisen parantumisen. Hän oli iloisesti yllättynyt ja kiitti Jumalaa tästä paranemisesta.

Jumalallinen kohtaaminen

Tali kertoi meille näin: Juuri ennen nukkumaan menoa hän alkoi itkeä ja laskeutui polvilleen. Hän pyysi Jumalalta anteeksi kaikkea, mikä hänen elämässään oli väärin. Hän halusi kuolla ja pyysi Jumalaa ottamaan hänet. Tali nukahti, ja hänen unessaan Jumala piti häntä sylissään. Jumala puhui Talille ja kertoi, että hänen aikansa ei ole vielä tullut ja että Jumalalla on vielä suunnitelmia hänen varalleen. Kun Tali jakoi tämän meille, hän ei voinut lopettaa itkemistä ja kertoi meille, kuinka Jumala oli niin lempeä häntä kohtaan. Tali tarvitsee rukousta, koska hän elää edelleen kadulla. Rukoilkaa, että hän päättäisi mennä kuntoutukseen päästäkseen vapaaksi huumeista ja vanhasta elämäntavasta.

Kuolemaa ja surua

Seitsemän naista kuoli vanhalla linja-autoasemalla muutama viikko sitten. Tämä oli shokki meille kaikille. Yksi heistä, jota rakastimme paljon, kuoli keuhkosairauteen, toinen nainen murhattiin. Loput heistä kuolivat yliannostukseen. Kaikki heistä eivät olleet käyneet Red Carpetilla, mutta tuntemiemme naisten kuolema oli meille valtava menetys! Surun ja menetysten käsitteleminen Red Carpetissa ei ole yksinkertaista ja nopeaa. Palvelimme heitä, rakastimme heitä ja rakensimme suhteita näiden naisten kanssa monien vuosien ajan. Meillä oli syvä yhteys heidän kanssaan. Apumme naisille on usein ”viime hetken puhelu”, koska monet heistä kuolevat ja toiset kuolevat jopa pian tapaamisemme jälkeen. Rukoilkaa naisten puolesta ja sitä, että saamme jakaa heille sanomaa toivosta ja tulevaisuudesta.

Laajeneminen Haifaan

Unelma Red Carpet Haifasta etenee. Anat ja Haifan tiimi tapasivat joitain kaupungin edustajia puhuakseen Red Carpetin haarautumisesta Haifaan. He etsivät naapurustosta mahdollisia paikkoja ja puhuivat mahdollisuuksista työskennellä yhdessä. Osana tätä kehitystä he tapaavat jatkossakin säännöllisesti ja suunnittelevat miten edetä. Rukoilkaa tämän suuren liikkeen puolesta: suojelua, viisautta, varoja, henkilökuntaa, vapaaehtoisia ja kaikkea mitä tarvitaan.

Prolife / Elämän puolesta -työ

Nathan Dumlao / Unsplash

Uusi luku Shiran elämässä

Kerroimme aiemmin, kuinka Shiran poikaystävä jätti hänet, kun he saivat tietää, että hän on raskaana, ja poikaystävä vaati aborttia. Shira kuitenkin peruutti abortin ja päätti pitää vauvan. Usean kuukauden kuluttua hänen poikaystävänsä palasi hänen luokseen, ja he menivät naimisiin. Shiralla oli niin paljon iloa elämässään! Muutaman kuukauden kuluttua he saivat tietää, että Shiralla oli syöpä. Hän aloitti hoidon, vauva syntyi ja hän selvisi syövästä. Shira soitti kertoakseen meille elämänsä voitoista. Tämä nuoripari perusti hyväntekeväisyysjärjestön auttaakseen syöpään sairastuneita ihmisiä ja heidän perheitään. Kun he itse saivat apua ja hoitoa vaikeaan elämäntilanteeseen, he päättivät alkaa auttaa muita, jotka kärsivät.

Enemmän kuin valloittajia

Tavoitteenamme ei ole vain auttaa ihmisiä, vaan voimaannuttaa heitä muuttamaan ajattelutapaansa. Haluamme auttaa ihmisiä muuttumaan uhreista voittajiksi! Tämä on Abundant Life (yltäkylläinen elämä) -järjestön tarkoitus. Alusta asti, kun Brennerin perhe alkoi antamaan raskaana oleville naisille suojaa kodissaan, ajatuksena oli, että he vahvistuisivat ja muuttaisivat lopulta pois ”enemmän kuin voittaja” -mielenlaadulla.

Uusi elämä

Eti on yksinhuoltajaäiti, jolla on seitsemänvuotias poika. Hän tuli odottamatta raskaaksi ja päätti tehdä abortin. Samoihin aikoihin, kun olimme yhteydessä häneen, otimme yhteyttä myös hänen perheenjäseneensä. Yhdessä perheen kanssa rohkaisimme Etiä siihen, että hän ja vauva saavat tarvitsemansa avun. Meidän iloksemme hänen perheensä on todellakin auttanut Etiä ja rohkaisee häntä tälläkin hetkellä. Eti sai maaliskuussa poikavauvan, Yonin, ja hän on saanut meiltä kaikki vauvalleen tarvitsemansa tavarat. Olemme edelleen yhteydessä häneen ja autamme häntä tarvittaessa.

Elämän valitseminen

Usein naisten tullessa raskaaksi, heidän poikaystävänsä lähtevät, eivätkä halua olla tekemisissä lapsensa kanssa. Joskus näemme poikaystävän palaavan lapsensa isäksi. Kun Tali tuli raskaaksi, hän oli järkyttynyt, kun hänen poikaystävänsä jätti hänet. Hän ei halunnut mitään vastuuta tai yhteyttä lapseensa. Toistaiseksi Tali asuu yksin vanhempiensa ja uuden poikavauvansa Yoelin kanssa. Talilla ei ollut materiaalisesti juuri mitään annettavaa vauvelle, ja pystyimme auttamaan häntä antamalla hänelle tarvittavat huonekalut ja tarvikkeet.  ”Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.” Johannes 10:10.

Kiitos

Kiitämme teitä rukouksistanne ja jatkuvasta tuestanne työllemme naisten auttamiseksi. ”Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua, Herra kirkastakoon sinulle kasvonsa ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.” 4. Moos. 6:24-26

Jumalan siunausta,

Anat Brenner ja Shaim Beshefa tiimi


Voit lahjoittaa Abundant Life -järjestön työlle täällä